KONYA / ÇUMRA - Haydar-Fadim Kocaer Anadolu Lisesi

Haydar-Fadim Kocaer Anadolu Lisesi

İstiklal Mahallesi Mevlana Caddesi No 96 ÇUMRA / KONYA
Vizyon
Görev ve değer sorumluluklarının farkında olarak, toplumumuzun ihtiyaç duyduğu her alanın pozitif katılımcıları olmak
Misyon
Okuyan ve okuduğunu anlayan, sorgulayan, sorun çözme yeteneği gelişmiş; insana, düşünceye, özgürlüğe, kültürel mirasa saygı duyan ve koruyan, milli ve manevi değerlere bağlı; sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, gelişmelere açık, gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek bilgi ve özgüvene sahip, gayretli, kişilikli öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Toplantı Salonu :1
08.30-16.10
KALORİFER
Pansiyon Bilgileri
İlçe merkezinden okulumuza servisle ulaşım imkanı vardır.
Özel
İlçe Merkezindedir
Kontenjan Bilgileri
2021-2022 yılı için okul kontenjanımız 90 kişidir. 2022-2023 yılı için okul kontenjanımız 90 kişidir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2020 yılı için Taban Yüzdelik Dilim: %22.43 Tavan Yüzdelik Dilim:%4.46 2021 yılı için Taban Yüzdelik Dilim: %29.25 Tavan Yüzdelik Dilim:%6.90
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Futbol, Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi faaliyetleri için uygun alanlar bulunmaktadır. Ayrıca bireysel müsabakalarda önemli başarılar elde edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak 4006 projesi kabul edilmiş olup, Mayıs ayında Bilim şenliği yapılacaktır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz tarafından hazırlanan Başarı Merdiveni, Okuyan Okul, Gelecek Nesillere Güvenli Çevre, Gelin Birlik Olalım Gençliği Güçlü Kılalım projelerinin yanında Düşün-Değiştir-Dönüştür (3D) VE İklimi Değil Kendini Değiştir e-twinning projesi ile Tübitak 4006 projemiz bulunmaktadır.